Gamen

Geplaatst door op nov 1, 2012 in Cadeaus | 0 reacties

Gamen

Een heel gewild verjaardagscadeautje bij kinderen is een spelcomputer. Wie wil er nu geen PlayStation? Veel kinderen hebben er al één, dus ook een nieuw spelletje is een heel leuk cadeautje. Deze spelletjes zijn in vele soorten te krijgen. Welke nu te kiezen? Sommige speelgoedwinkels hebben hier iets op gevonden. Hier kun je je eigen verjaardagslijstje achterlaten. De genodigden kunnen dan op het lijstje afstrepen wat ze voor je gekocht hebben. Zo krijg je niets dubbel en hoeven mensen niet eindeloos in de winkel te zoeken naar een cadeautje. Kijk voor het kiezen van een geschikt cadeautje ook op deze pagina. En, als je nog op zoek bent naar een originele traktatie voor op school onze pagina over kindertraktaties.

Een andere manier om te gamen is je Ipad. Hier kun je helemaal gemakkelijk nieuwe spelletjes downloaden. Als je uitgekeken bent op je oude games, kan je gemakkelijk een nieuwe uitzoeken. Er is voor iedereen wat wils. Een diertentuin waar je je eigen dieren kan maken en verzorgen. Voor de paardenmeisje hun eigen virtuele paard en voor de jongens stoere games. Maar ook on line kan je natuurlijk genoeg leuke spelletjes vinden. Aankleedspelletjes ovor de meisjes, ninjagames voor de jongens. Maar let ook eens op de behendigheidsspelletjes, zoals bijvoorbeeld bubble shooter. Leuk voor jongens en meisjes en nog leerzaam ook.