Waar is dat feestje?

Geplaatst door op nov 28, 2012 in Feestje | 0 reacties

Waar is dat feestje?

Bij een verjaardag hoort een feestje. Ook voor de kinderen. Meestal verheugen ze zich al tijden op het feestje. Ook het uitzoeken van de genodigden is iets wat vaak een groot ding is. Hoeveel en wie is vaak erg belangrijk voor een kind. Als dit eenmaal achter de rug is beginnen de voorbereidingen. Het begint bij een leuke uitnodiging maken; als je een themafeestje hebt, is het leuk de uitnodiging ook bij het thema te laten passen. Als je bijvoorbeeld een piratenfeestje geeft, maak dan de uitnodiging op een stuk papier dat je oud maakt door het te verfrommelen en de randjes er af te branden. Voor meer leuke ideeën kijk op onze pagina over kinderfeestjes.

waar-is-dat-feestje

Dan het feestje zelf. Maak vantevoren een draaiboekje zodat je weet hoeveel tijd alle onderdelen kosten. Verder heb je natuurlijk gezorgd voor leuke versiering in huis. Er zijn heel veel leuke dingen verkrijgbaar, zodat je de versiering ook weer aan kunt passen aan het thema van het feestje. Maar ook details zijn belangrijk. Denk hierbij aan de servetjes op tafel of speciale rietjes. Of denk eens aan bedrukte bierviltjes. Hier kan je een leuke foto van de jarige op laten drukken. Na afloop kunnen de kinderen deze dan nog meenemen. Een leuk aandenken voor thuis.