3 originele Moederdag cadeau tips

Geplaatst door op mei 14, 2013 in Cadeaus | 0 reacties

3 originele Moederdag cadeau tips

Het lijkt wel een van de meest moeilijke dagen van het jaar te zijn om met originele ideeën te komen, maar waarschijnlijk spreken we voor heel veel mensen als we zeggen dat het vinden van het juiste Moederdag makkelijker gezegd is dan gedaan.

Daarom hebben wij 3 ideeën uitgezocht die als inspiratie kunnen dienen voor jou perfecte Moederdag cadeau. Vergeet niet dat Moederdag een heel speciale dag is en het uitzoeken (of maken) van een cadeau vergt dan ook veel tijd en aandacht. Bedenk goed wat Moeder leuk vindt en waar ze blij van wordt, de volgende ideeën zijn bedoeld als inspiratie voor jou perfecte Moederdag cadeau.

 1. 1.       De Blob van Royal VKB
  Schrik niet, het is geen echte ‘blob’ maar een vrij unieke vaas voor een enkele speciale bloem of een klein boeket. Naast het klassieke bosje bloemen voor Moeder is het misschien een leuk idee om iets te geven wat niet verwelkt en waar ze na een lange tijd nog steeds iets aan heeft.royal_vkb_-_blob_vase_-_1_-_640x480

  Een gewone vaas is wellicht leuk, maar de Blob is niet zomaar een vaas. Hij is namelijk gemaakt van siliconen en is daarom onbreekbaar. Het fraaie design en de frisse kleuren zorgen in een handomdraai voor een lente gevoel in de kamer.

   

 2. 2.       Minina De Kat
  Is je moeder allergisch voor katten? Geen zorgen, Minina de Kat is geen echte kat maar een origineel alternatief voor een kruik om je tijdens de wintermaanden lekker warm te houden. Minina nestelt zich het liefst in je nek of op je schouders, maar kan ook gemakkelijk op je schoot of in je armen in slaap vallen.leschi_-_minina_the_cat_-_4_-_640x480

  Twee minuutjes opwarmen in de magnetron is voldoende om de biologische vulling van 100% tarwe maar liefst 45 minuten warm te houden. Minina is een schattig en aaibaar alternatief voor een goede oude kruik.

   

 3. 3.       iFrame
  Is er iets waar je je iPhone niet voor gebruikt? Ok er zijn vast wel dingen die zonder iPhone gedaan kunnen worden, maar feit is dat de smartphone met het appeltje stiekem toch een handig apparaat is.mr_wilson_products_-_iframe_1_640x480

  Heeft je moeder een iPhone, dan is het misschien leuk om een accessoire voor haar telefoon te kopen. Bijvoorbeeld de iFrame, dit is een frame waarin je je iPhone kunt plaatsen en die kan dienen als digitaal fotolijstje, knetterende openhaard of buienradar notificatie. De mogelijkheden zijn praktisch eindeloos, zolang je er maar de juiste app voor weet te vinden ;)