Tijd voor wat bruiloft tips – welke muziek moet je kiezen?

Geplaatst door op okt 12, 2013 in Feestje | 0 reacties

Tijd voor wat bruiloft tips – welke muziek moet je kiezen?

ross1699

Hier bij de jarige job kijken we vooral naar kinderfeestjes en de verjaardagen van jongens en meisjes, maar er zijn natuurlijk ook feestjes voor de ‘wat oudere kinderen’ onder ons. Dit keer gaan we een kijkje nemen bij de bruiloft en een van de grootste dilemma’s waar veel mensen tegenaan lopen; welke muziek moet er worden gedraaid tijdens het feest?

Vaak is het een hele klus om de juiste liedjes bij elkaar te sprokkelen voor zowel de ceremonie als voor het grote feest. Welk nummer zorgt voor een grootse entree en met welk nummer kunnen we een mooie dans beginnen?

Er zijn talloze mogelijkheden voor muziek en de keuze van het juiste nummer is natuurlijk erg persoonlijk. Om je toch een beetje op weg te helpen hebben we voor elk onderwerp een paar suggesties op een rijtje gezet.

The Entrance:                                                       

-          James Blunt – You’re Beautiful

-          Laura Jansen – Perfect

-          Norah Jones – Come Away With Me

De Openingsdans:

-          Alicia Keys – If I Ain’t Got You

-          Kelly Clarkson – A Moment Like This

-          Wouter Hamel – March, April, May

En voor het feest dat waarschijnlijk tot laat in de avond door zal gaan mogen we een ‘nieuwe klassieker’ van eigen bodem toch niet vergeten: Caro Emerald – A Night Like This

(dank aan: theperfectwedding)