Het grootste kinderfeestje van Nederland – Sinterklaas is weer in het land

Geplaatst door op nov 18, 2013 in Feestje | 0 reacties

Het grootste kinderfeestje van Nederland – Sinterklaas is weer in het land

Na weken van spanning en afwachten was het gisteren dan eindelijk zover, Sinterklaas is weer in het land! Dit jaar zette de Goedheiligman voet aan wal in Groningen waar meer dan 50.000 kinderen en ouders hem en zijn pieten op stonden te wachten.

Eenmaal aan wal wist de goedheiligman in een persconferentie te vertellen dat hij en zijn van pieten een fantastische ontvangst hebben genoten. Burgemeester Ruud Vreeman was heet helemaal eens met de Sint en sprak van een geweldige sfeer. ‘Dit is Groningen op haar best’

dsc4270

Met alle commotie rond de zwarte pieten discussie van de laatste tijd vraag je jezelf misschien af of de intocht van Sinterklaas zonder incidenten is verlopen? Gelukkig kunnen we melden dat er helemaal niets aan de hand was in Groningen. Er waren geen extra veiligheidsmaatregelen getroffen en achteraf bleek dit ook niet nodig.

De kinderen samen met hun ouders wisten er ook dit jaar een groot feest van te maken en volgens de goedheiligman en zijn pieten was het een ‘ontroerende’ entree dit jaar.

(via: parool)