Help! December staat voor de deur! – 3 originele cadeautips

Geplaatst door op nov 28, 2013 in Feestje | 0 reacties

Help! December staat voor de deur! – 3 originele cadeautips

Jawel hoor, de gezelligste (en duurste!) maand van het jaar staat weer eens voor de deur. We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat het tijd is voor cadeautjes, maar zoals elke ouder wel weet is dat makkelijker gezegd dan gedaan.

Met de economische crisis in volle gang en de Kerstmis nog minder dan een maand weg wordt het lastig om originele maar betaalbare Sinterklaas cadeaus uit te zoeken. Daarom dachten wij hier bij dejarigejob, laten we eens een handje helpen en wat inspiratie op een rijtje zetten. Hieronder 3 cadeautips voor de kinderen (en ouderen!) tijdens pakjesavond.

Goochelaars Set
4997835-cute-cartoon-goochelaar-met-hoed-en-wandWelk kind droomt er nou niet van om een fascinerende show weg te geven met een hoge hoed vol verassingen en een magische toverstok? Als je denkt dat je een getrainde professional moet zijn om tovertrucs uit te halen heb je het mis. Er zijn verschillende goochelaar sets te vinden waarmee je kaarttrucs, hoeden trucs en zelfs close up verdwijn trucs mee kan uitvoeren.  Voor een overzicht van verschillende goochel producten kun je bijvoorbeeld terecht bij kadogadgets.be

 

 

Magnetische Kneedgum
Jawel hoor hij bestaat echt en hij werkt precies zoals je denkt dat hij werkt. Het is een simpele kneedgum, maar dan magnetisch. Bij het pakketje zitten een aantal magneten, die je kind uren zoet kunnen houden. Je kunt de gum uitrekken of balletjes maken. Houdt vervolgens een magneetje bij de balletjes en het lijkt alsof ze de magneet willen achtervolgen.

Sandaalsokken

sock-sandalsEen van de grootste mode flaters van de laatste tijd lijken de klassieke ‘sandalen met sokken’ te zijn. Hoe de mode wereld dit heeft verklaard tot ‘not done’ is een mysterie voor ons, maar het is desalniettemin een grappig onderwerp. En natuurlijk heeft men ook daar weer iets op verzonnen. Je kunt nu namelijk sokken kopen met een sandaal print erop. Hierdoor lijkt het alsof je thuis altijd sandalen met sokken draagt. Vooral bedoelt als grappig geschenk natuurlijk ;)