Fascioncheque is het perfecte cadeau

Geplaatst door op jan 13, 2014 in Cadeaus | 0 reacties

Fascioncheque is het perfecte cadeau

In de praktijk blijkt het nog wel eens moeilijk, een cadeautje voor de jarige verzinnen. Gelukkig bestaan er genoeg leuke en handige cadeaubonnen die je als verjaardagscadeau kunt geven. Zo is er de fashioncheque, waarmee de jarige bij duizenden modewinkels voor een bepaald bedrag aan kleding kan kopen. Je bepaalt zelf het bedrag van deze mode-cadeaubon, bijvoorbeeld €20,00 of €50,00. Je bestelt de fashioncheque voor de jarige online of gaat naar een van de aangesloten modewinkels, Primera, AKO of een PostNL postkantoor. Simpel toch?

Met de mode-cadeaubon weet je zeker dat je de jarige een groot plezier doet. En het leuke is dat deze unieke cheque nu ook te verzilveren is bij Manfield, een van de betere schoenenwinkels qua laarzen. De jarige kan zowel in de winkel als op de website terecht om met de fashioncheque te betalen. Het mooie is dat je met de bon ook afgeprijsde artikelen kunt betalen, dus er is altijd genoeg keus voor de jarige job. Bovendien hoeft hij helemaal geen minimumbedrag te hebben om de fashioncheque te kunnen inwisselen. Zeker de moeite waard vind ik. Denk daarom bij de volgende verjaardag eens aan dit cadeau.

fashioncheque-manfield-te-verzilveren

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>